Slumpad post: Böja verb
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Janouch, Katerina: Blodssystrar

| 2014-06-18, 8:03

blodssystrarBok nr 7 och precis som i förra boken var mycket fokus på Cecilia och John. Den här boken känns dock mycket spretigare, någon slags mellanbok, eller transsportsträcka till nästa bok där det kan tänkas hända mer saker. Det var många personer som fick lite tid i rampljuset men inte så många som det gick på djupet med. Svårt det där eftersom jag egentligen vill att det ska handla om alla!

Precis som vanligt är den lättläst, spännande och underhållande!

Alla dessa små tankar och funderingar som vi människor har kring relationer. Både mellan män och kvinnor, men även mellan barn och föräldrar, syskon och vänner. Det är träffsäkert, och lyfter saker som man kanske inte är så stolt över att man själv tänker ibland. Nyttigt!

Läste någon recension av förra boken där personen tyckte det blev lite overkligt många äventyr för Cecilia men det har jag inga som helst problem med. Tycker snarare att det är kul att se vad som ska hända i varje bok!Kommentera