Slumpad post: Annans röst
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på juli

| 2014-08-01, 8:08

Juni bjöd på några enstaka sommardagar och juli började lite likadant, sen small det till och sen vi lämnade Kvibille har vi haft regn tre dag tror jag.

Familj. Det har varit stort familjefokus kan man säga. Gjort en hel hög saker, men även bara varit här hemma och softat. I värmen har vi inte alltid orkat så mycket mer. Bäst är att vi blivit bättre på att packa ihop oss och sticka iväg (utan att sura och bråka och sånt).

Läsning. Trodde jag skulle läsa massor på semestern men så har det inte blivit, inte vuxenböcker iaf. Däremot så älskar barnen att lyssna så det läses en del på kvällarna för dem och vi har sträckläst (mer eller mindre) Alvdrottningens riddare.

Nörderi. Minimalt med jobb eftersom jag har haft semester i juli. Har bloggat på josjos men inget annat.

Pyssel. Har röjt och sorterat en del och när det var gjort i hobbyrummet fick jag lite fart faktiskt. Har lust igen, och hoppas jag kommer ha ork i höst, ork att prioritera sömnaden. Har hunnit sy klart en hel del påbörjat och även sytt lite annat, så nog har jag hunnit sy. Annat pyssel har det tyvärr varit svagt med och det hoppas jag kommer igång i höst oxå. Vi gjorde ju faktiskt läppsyl!

Träning & hälsa. Träning har det inte blivit mycket men däremot har jag gått hos sjukgymnast (spondylos) och även hos en ny kines. Har helt enkelt laddat batterierna inför hösten. Ett par gånger har jag och Sanna träffats vid 8 och gått till en gräsmatta när oss där vi gjort rörlighetsövningar en halvtimme typ. Underbart!

Fokus 2014: januarifebruari, mars, april, maj, juni
Fokus 2013
: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2012
januarifebruarimars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december.Kommentera