Slumpad post: Årets julkort är beställt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på augusti

| 2014-09-01, 8:59

Augusti började med värme och semester men sen drog vardagen igång med buller och bång och hösten kom som en kalldusch nästan.

Familj. Har känts lite tufft med vardag igen och vi hinner/orkar inte göra så mycket. Några kvällsrundor och en svamprunda har det blivit. Plus en del badande i början och en vända till badhuset.

Läsning. När jag började jobba började jag oxå att läsa (konstigt nog) och har slagit rekord i antal böcker. Hela 6 stycken (alla romance så det säger ju lite om vad jag gillar att läsa). Massa barnböcker har det blivit oxå. Vi har gått igenom bokhyllorna lite och läst en del gamla godingar.

Nörderi. Hjälpte en app med lite översättning. Jobbat har jag gjort, typ 74% (viss inskolning/semester) så en bra början på arbetsåret.

Pyssel. Har hunnit med en hel del sömnad, enkla projekt där en del har varit påbörjade sen tidigare.

Träning & hälsa. Kör en kort “väcka kroppen” varje jobbmorgon och det är bra att börja så. Har inte kommit igång med annan träning, men kör en del övningar för nacke och rygg. Var hos naprapaten och knakade loss en hel del och sen massage hos Cia dagen efter. Gjorde susen!

Fokus 2014: januarifebruari, mars, april, maj, juni, juli
Fokus 2013
: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2012
januarifebruarimars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december.Kommentera