Slumpad post: Olika summor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

7-årskalas

| 2014-09-13, 22:30

I år ville Joel ha kalaset hemma (som Simon) och ville att de skulle äta och fika så det blev lite begränsad mängd. 8 personer kunde han bjuda och av de dök 7 upp så totalt (med Simon) så blev de 9 personer på kalaset. Väldigt lagom.

Vi tog fram allt lego i vardagsrummet och det funkade som en bra basstation. De inledde dock med ballonglek och jag föreslog att de skulle ta ut dem och vips var de flesta smällda 🙂 och barnen nöjda. Vi åt korv med bröd och fikade.

För första gången testade vi smakleken. Hade förberett sex skålar, salt, socker, citron, clementin, kakao och kanel. En i taget fick följa med mig ut och fick en mössa över huvudet och fick doppa ett finger och sen smaka. Clementin var svårt övriga ganska enkla. Uppskattat verkar det som.

Två föräldrar var kvar och de fick fika och sen fick de leda varsin grupp på en snitslad bana till fiskningen. I år testade vi ny variant där de faktiskt fick fiska upp sina påsar efter att ha hoppat lite (fanns krokodiler på gräsmattan fick de veta). Inte helt enkelt insåg de flesta när de fick prova själva.

Tårtorna hade Joel specialbeställt av vår granne Micke som är bagare – inte mycket kvar av dem i skrivande stund…

Vi hade en lek till förberedd men hann inte med den för det blev så mycket skojig spontanlek.

7-årskalas

Tidigare kalas: 1 år, 2 år, 3 år, 4 år, 5 år, 6 år


Kommentera