Slumpad post: Badrum 2 dag 2
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på september

| 2014-10-01, 7:34

Med september kom värmen tillbaka lite och det har varit en skön månad. Ganska fulltecknad för oss dock.

Familj. Vardagen sliter på orken. Vi firade dock Joel med buller och bång, både med Grönan på födelsedagen och med ett kalas här hemma.

Läsning. Läsningen har gått helt i stå. Har inte haft ork över. Börjat på lite olika böcker (mest faktaböcker av olika typer) men inte orkat. Borde nog leta fram en romance igen. Barnböcker läser vi som vanligt många.

Nörderi. Hjälpte en app med lite svenska. Jobbmässigt har det varit några veckor med heltid men helt ok om det inte är hela tiden, blev över hela månaden nästan 91%.

Pyssel. Många mössor har det blivit och en kalaströja. Sen har vi försökt med lite annat pyssel och i slutet av månaden kom vi igång med rainbow loom – gummibandspyssel. Wow!

Träning & hälsa. Varit på en massage, men inte naprapaten innan vilket jag tror var synd. Nästa gång blir det båda. Övningarna jag körde på morgonen har jag glömt bort att göra och ingen annan träning heller. Har försökt bli av med nässelfebern i första hand för att sen kanske få lite mer energi. Hur svårt kan det va?!

Fokus 2014: januarifebruari, mars, april, maj, juni, juli, augusti
Fokus 2013
: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2012
januarifebruarimars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december.Kommentera