Slumpad post: Inte så arg
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

3: En trilogi. Bra? Dålig? Minnesvärd?

| 2014-12-03, 12:33

Här finns det såklart ett gäng att välja på men den första jag kommer att tänka på är Sagan om ringen.

Det var Leif Holmstrand som berättade för mig om böckerna någon gång när jag gick på mellanstadiet. Började läsa den första men fastnade. Så sommaren 1988 hyrde vi husvagn för att ha under 5-dagars som då gick i Sundsvall. I den hittade jag en tecknad serie som täckte första halvan av första boken. Slukade den och kom in i boken på ett helt annat sätt. Sen var det bara att läsa hela trilogin vilket jag gjorde så fort jag kom tillbaka från 5-dagars.

Så givetvis är den minnesvärd, och bra. Att den sen blev film är såklart häftigt men det var ju långt efter att jag läste den.

Kalendern; 1, 2


Kommentera