Slumpad post: Fler himmelriken
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

6: Vad har du för relation till läsning i skolan? Som elev, förälder eller lärare.

| 2014-12-06, 20:09

Jag har älskat att läsa så länge jag kan minnas men från skolan är de starkaste minnena de böcker som vi var tvungna att läsa, och som jag sällan ville läsa.

Jag har även älskat att lyssna när andra läser. Först när mamma och pappa och sen när lärare läste. Älskade själv att läsa högt och gjorde det mycket.

Nu ser jag väldigt mycket fram emot att vara förälder till barn i skolan för att se hur de jobbar med det idag. Det verkar finnas så mycket kring detta och redan nu i ettan pratar de om olika gengrer vilket jag tycker är roligt. De får låna böcker på bibblan som de sen läser/bläddrar i – helt efter eget intresse.

Kalendern; 1, 2, 3, 4, 5


Kommentera