English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

12: Hur många böcker har du?

| 2014-12-14, 22:28

Ingen aning, men många, är det korta svaret på den här frågan.

Långa svaret blir att vi här hemma har ett antal lådor på vinden med böcker (eller kanske är det pappkassar). Tror det är ungdomsböcker. På övervåningen är det mest barnböcker och de finns ihopträngda i två billybokhyllor. Sen icke att förglömma är takhyllan med alla pocketböcker inser jag.

På bottenvåningen har vi typ fyra billybokhyllor med mest olika typer av faktaböcker.

Vet inte hur många böcker det kan bli men rätt många är min gissning.

Hehe, inser sen en kategori som jag glömt. E-böcker… Fast räknas de? Där kanske jag har fått ihop snart 100 böcker gissar jag.

Kalendern; 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11


Kommentera