Slumpad post: Kläder att sy
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på januari

| 2015-02-01, 8:25

Januari blev en speciell månad. Vädret har varierat väldigt, precis som aktiviteterna. Underbart att det går mot ljusare tider iaf!

Familj. Vi har åkt skridskor och slalom, varit på musikal (ej John), familjens dag på Tom Tits, varit på begravning och en hel del annat.

Träning & hälsa. Började superbra (förvisso endast promenader men ändå) men så fick jag ont i benhinnorna, plus begravning och sånt, så min månadsutmaning gick sådär. Nacken är klart bättre (tack vare rådgivning, kors i taket) men jag känner av armen en del och vet att jag behöver träna mer. Löss fick vi påhälsning av och jag var på min första mammografi (de hittade inget).

Jobb. Eftersom det var lite jullov och extra ledighet för begravningen så låg jag på 64% i januari vilket var ungefär det jag orkade med. Medvetet har jag undvikit att hoppa på nya uppdrag så att jag inte blir stressad av att ha för mycket men nu börjar jag känna mig lite mer laddad.

Vänner. Hann umgås en del med min vän Jenny när vi var i Ed några dagar. Träffade ett par andra fina vänner (plus mammas vänner) på begravningen. Det var bra. Hade filmkväll med Jennie och Sanna.

Läsning. Hurra! Jag har läst mer än på väldigt länge, i alla fall om räknar in högläsningen för barnen och det tycker jag man får. 6 böcker blir det i såna fall och barnböckerna är ju inte superkorta. Känns härligt och hoppfullt!

Hobby & pyssel. Återkommer förhoppningsvis i februari.

Fokus 2015:
Fokus 2014: januarifebruari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2013
: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2012
januarifebruarimars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december.Kommentera