Slumpad post: Första avslutningen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på februari

| 2015-03-01, 8:17

Februari och livet går vidare. Går vidare mot ljusare tider på flera sätt.

Familj. Vi avslutade väldigt bra med Hassela där vi umgicks massor! I vardagen är det svårare tyvärr. Orken finns inte riktigt att göra roliga saker. Jag och Joel var dock på förskolan en dag och det var en höjdare!

Träning & hälsa. Ätit alldeles för mycket sötsaker. Varit hos tandläkaren. Ett tag var vi duktiga med den där kvarten. Avslutningen med slalom i dagarna 3 var inte fel för benen. Det kändes dock att jag inte tränat som tidigare år tyvärr.

Jobb. Varit på lagom nivå. Gjort kul grejer och sett till att inte bli stressad.

Vänner. Här har jag lyckats tycker jag. Tagit vara på luncher och lunchat med flera vänner.

Läsning. Lite mindre högläsning för barnen dels för att vi pausade Harry ett tag och för att jag var hes nästan två veckor. Däremot har jag själv börjat läsa! Whioo 🙂 På norrlandsturen började vi med Harry 4 så vi avslutade på topp.

Hobby & pyssel. Äntligen! Jag fick tummen ur. Rensade mitt hörn och har sytt mössor, träningsbxyor till Joel och jag har hunnit vara på syfestivalen. Jag har dessutom börjat sticka ett par vantar till mig.

Fokus 2015: januari
Fokus 2014: januarifebruari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2013
: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2012
januarifebruarimars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december.Kommentera