Slumpad post: Hosta
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på mars

| 2015-04-01, 8:30

Mars kom och gick. Vi har varit ganska trötta hela familjen. Ingen fantastisk månad vädermässigt heller om jag minns rätt…

Familj. Tja, vad har vi gjort här? Melodifestivalen fick fokus med andra chansen hemma i tv-soffan och sen genrep på plats. I övrigt har vi varit rätt dåliga på att hitta på saker tillsammans utanför hemmet. Kanske även i hemmet då vi som sagt varit rätt trötta. Testade att röja en halvtimme på lördagen senast och det var suveränt!

Träning & hälsa. Ätit alldeles för mycket sötsaker (igen). Varit ute och sprungit en gång (och gick långpromenad dagen före) och fick ont i benhinnorna. Mycket pirr i armen 🙁 Testat en ny naprapat! Det är månadens ljuspunkt här. Kör övningar (enkla) som verkar göra skillnad. Men fasar för kommande behandlingar då de verkligen känns.

Jobb. Varit på ok nivå med mycket fokus på utbildning. Jag får jobba med mig själv för att inte gå all in och ta på mig mer än jag orkar, och nu landade jag på 90% i mars…

Vänner. Fortsatt bra här med ett par luncher med dem jag inte träffar så ofta. Schlagermusikal med fina tjejer!

Läsning. Har läst en del själv, inte så jag blivit klar med så många böcker men iaf. Jag läser Harry ju så för barnen blir det mycket läsning, plus att vi testat Tutnäsa.

Hobby & pyssel. Lite har hänt. Började sticka men kom inte så långt. Började nog redan i februari iofs… Pysslat lite med barnen! Börjat sy några saker men inte gått i mål. Känner lusten ligga där men har inte haft tiden.

Fokus 2015: januari, februari
Fokus 2014: januarifebruari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2013
: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2012
januarifebruarimars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december.Kommentera