Slumpad post: Städdag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på april

| 2015-05-01, 8:22

April känns som att det var en lång månad samtidigt som det gick fort.

Familj. Sådär fokus på familjen måste jag säga, men vi drog igång lite monopol en spelfri vecka och var väldigt inne i det. Sen glömdes det bort när jag åkte till Island tror jag. Inledde årets naturpasset. Sen fyllde ju Simon år och hade även kalas.

Träning & hälsa. Här händer det saker måste jag säga. Naprapaten är fantastisk. Visst har jag kvar pirrningarna men det är på ett annat sätt och övriga kroppen känns bra mycket bättre den oxå. Ska bara orka hålla i att träna lite själv oxå och det är svårt.

Jobb. Åkte till Island med jobbet. Fantastiskt på många sätt men det känns att det försvinner en helg. I övrigt ganska fullt upp men höll mig på 87% (knappt 7 h/dag) vilket är bra.

Vänner. Här är jag fortsatt rätt bra. Har haft några luncher och en middag. Plus att Anna med familj kom hit och hängde med på naturpasset.

Läsning. Min egen läsning är dålig men läser minst en halvtimme varje dag för barnen (minus Island förstås) och ofta upp till en timme. Tutnäsa fortsatte vi med, men nu väntar vi på att Johan ska skriva klart nästa bok i serien. Vi har dock full underhållning av Harry Potter och Fenixorden. Slukade en bok sista dagarna i månaden.

Hobby & pyssel. Har haft några små ryck, men framför allt har jag rensat tyger och sålt en hel del! Otroligt skönt. Kuddfodral till Simons säng och till köket har det blivit iaf.

Fokus 2015: januari, februari, mars
Fokus 2014: januarifebruari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2013
: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2012
januarifebruarimars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december.Kommentera