English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på juli

| 2015-08-01, 8:15

Juli – sommarlov eller semester, eller vad man säger. Lediga har vi i alla fall varit. Efter en vecka i Halmstad har vi mest hängt hemma. Grymt skönt!

Familj. Här har vi gjort massa saker ihop. Lekt och spelat en hel del, åkte en sväng till Halmstad och sen hittat på en del saker här hemma. Tycker vi hittat en bra lunk till slut.

Träning & hälsa. Jag har börjat med ny frukost, smoothies och det är supergott! Däremot kunde det ha tränats mer och sovits mer oxå. På slutet fick jag lite nytändning med hinderbana och enhjuling. Superskoj!

Jobb. Enkelt. Jobbade 79% de tre dagarna jag jobbade. Sen semester (och föräldraledighet – måste ju ta ut Joels dagar före 11 september).

Vänner. Hann hänga på stranden, Sara kom hit, drog till Kungens kurva med Jennie och Sanna, min kusin med familj kom förbi, stack till skogen med Anna och hennes familj, Sabina kom förbi med sina söner på middag.

Läsning. Inte så mycket för mig (tyvärr!) men med barnen!! Oboy 🙂 Vi har läst ut Harry Potter, serien drakriddare,  och klämt en massa andra böcker.

Hobby & pyssel. Jo faktiskt verkar det ha lossnat här. Inte bloggat om allt men små saker lite då och då har det blivit. Särskilt när jag röjt hobbyrummet då jag tagit fram pyssel som barnen inte visste att vi hade, eller har glömt. Otroligt skönt att ha ordnat upp det mesta av alla pysselsaker. Ger hopp inför hösten.

Fokus 2015: januari, februari, mars, april, maj, juni
Fokus 2014: januarifebruari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2013
: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2012
januarifebruarimars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december.Kommentera