Slumpad post: Flatenrunda
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kolmården i två dagar

| 2015-08-07, 21:07

Igår strax efter 7 styrde jag och smågrabbarna (John jobbade) söderut mot Kolmården, samtidigt som Sanna och hennes smågrabbar. Vi kom fram i god tid. Simon hann kräkas och var riktigt vek ända tills vi kom in i parken (så jag hade packat med filt och kudde). Sen gick vi runt och tittade, lekte och åt till 5 typ. 9000 personer var det tydligen på plats (rekord 14 000). För många besökare för min smak. Det regnade en kort stund men sen sken solen på oss (även idag).

Sanna hade med sitt tält som vi sov i så efter Kolmården körde vi till campingen och slog upp tältet, åt middag och tog ett kvällsdopp. Sen var alla rätt färdiga. Jag lyckades strax innan läggning för min egen del sträcka en muskel i ryggen så idag räddade Sanna mig med att ha med sin ryggördel (min låg såklart hemma).

Idag var alla lite tröttare. Fokus på sjörövarskeppet, delfinshow och rovfågelshow. Hann även med safarin. Färre folk idag. Fick med oss ett gäng gosedjur hem… Eftersom jag själv älskar gosedjur är det extremt svårt att stå emot när barnen vill ha.

Camera Uploads1322 kommentarer to “Kolmården i två dagar”

  1. Sandra says:

    Gillr oxå gosedjur…köpte ett lamm mär till mig sjäkv när vi var på Gotland i sommar 🙂

Kommentera