Slumpad post: Rida ponny
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Den stoltheten

| 2015-08-20, 16:47

Drog ju till badhuset förra veckan med de tre musketörerna och idag slutade inskolningen 12, och Joel klockan 13 så jag föreslog att vi skulle göra en repris. Sen förra badet har H hunnit gå på simskola en gång och bada minst en gång. Joel och Simon inget.

Vi började träna i aktivitetspoolen och mitt mål var att lära Simon flyta. Det tog en del tålamod och det hördes en del gnäll men så vips. Simon flöt! Älskar att se när de inser att de kan. Wow! Lyckan i ögonen. Leendet på läpparna.

Efter en fika så drog vi till stora bassängen. Förra gången höll vi oss i grunda delen där jag och Joel bottnar. Idag föreslog jag att vi skulle doppa oss på djupa delen. Jag föregick med gott exempel och dök i från startpallen. Sen hände det ena efter det andra och när vi efter kanske en halvtimme gick därifrån hade H börjat dyka (mest magplask men en början). Joel hoppat från startpallen (den känslan när han som för ett år sen inte ens vågade doppa ansiktet bara klättrar upp och kastar sig ut, dyker upp och berättar att han nuddade botten och simmar till stegen). Simon hade tagit av sig raketerna och vågat trampa vatten i två sekunder vid kanten (på djupa delen). Sjukt stolt över alla tre!!

Vi avslutade i den strömmande bassängen och vips hade Simon simmat lite ryggsim oxå.

Sitter och fånler när jag skriver för jag är så imponerad av det mod de visar!2 kommentarer to “Den stoltheten”

  1. Sandra says:

    Sitter och o fån ler vet precis hur stolt och glad man känner sig ❤️

    • Sue says:

      Minns nog faktiskt att vi pratade om just simning? Tror jag var och hälsade på när ni var på simlektion eller så. Föräldraskap är häftigt!

Kommentera