Slumpad post: Badkarsdelen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på augusti

| 2015-09-01, 8:01

Augusti blev full rulle kan man säga. Kändes faktiskt som en lång månad med tanke på att vi inledde månaden med att åka till Möja och det känns som evigheter sen vi var där.

Familj. Hela familjen har inte gjort så jättemycket tillsammans men jag och barnen har gjort massor. Möja, stan med Jenny och co och Kolmården. Varit vid Flaten några gånger. Vi var alla med på skolstarten och ballonguppsläppet. Skärmfri fredag känns som en bra grej. Åtminstone för mig som lyckas stänga ner inför helgen. Vi firade alla att samfälligheten fyllde 30 år.

Träning & hälsa. Testade Mooveo och sen har vi fortsatt med tisdag och lördag här på gräsmattan. Har försökt äta nyttigare och tycker jag lyckas ganska bra! Var med i utmaningen 5AM i 10 dagar. Har sen fortsatt lite granna men kommit fram till att det nog inte är för mig fullt ut. Går dock upp halv 6 (en halvtimme tidigare) för att hinna planera lite och komma igång innan det är dags att väcka barnen. Försöker komma i säng så jag får den sömn jag behöver.

Fick ryggskott i Kolmården som jag sen tränade bort! Det nackonda börjar tyvärr komma tillbaka lite smått nu när jag sitter mer vid dator.

Tagit mig med barnen till badhuset och det gör gott för kroppen, dessutom roligt att de lär sig simma!

Jobb. Här håller jag det rätt soft. Totalt sett blev det kanske 50-60% eftersom jag haft många f-lediga dagar med barnen i väntan på skolstarten.  .

Vänner. Här kom Jenny med familj till stan och vi hann ses en hel del. Sen var Sara förbi på middag, träning och test av enhjuling.

Läsning. Har faktiskt hunnit läsa en hel del. Både barn böcker och vuxenböcker. En av de bättre månaderna i år.

Hobby & pyssel. Hmm… Hann sy klart några shorts och pyjamasbyxor. Sen blev mitt sybord mest avlastningsyta när vardagen kom igång. Blir nog snart bättre… Kanske kan man räkna badrumsplanering som pyssel?

Fokus 2015: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli
Fokus 2014: januarifebruari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2013
: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2012
januarifebruarimars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december.Kommentera