Slumpad post: 9-årsdag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Med på skolan

| 2015-09-11, 22:27

Camera Uploads144Joel önskade att jag precis som förra året skulle följa med i skolan på hans födelsedag. Gäller att passa på så länge han tycker det är ok. Blev en väldigt bra dag. Även presentöppning och sång på morgonen blev lyckad. Fick tag i en Furby till mycket bra pris och slog till och det var den saken Joel lekte mest med. Får se i helgen.

Vilka härliga barn! Jag fick vara med på King på rasterna oxå och höll tämligen låg profil (hade sagt att jag kanske skulle dansa hoola hoola-dans men då skulle Joel skicka hem mig hade han sagt).

På mattelektionen passade jag på att hjälpa flera barn eftersom en lärare inte hinner med alla. Men oj vilka olika nivåer de låg på kunskapsmässigt i matte. Vi behöver inte oroa oss för Joel på ett tag. Kanske iofs inte så överraskande med tanke på hur mycket vi pratar matte i hemmet.

Billigaste lunchen på länge (20 kr).Kommentera