Slumpad post: Pannkakor vid Flaten
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på september

| 2015-10-01, 8:14

September blev lite samma sak som badrumsrenovering då vi körde igång 1 september, och tyvärr är den inte klar men vi ser ljuset i slutet av tunneln. I övrigt väldigt mycket vardag och ett par skolmöten.

Familj. Vi hade en härlig dag på Grönan när Joel fyllde år. Vi har tränat och jagat barnen vid något tillfälle. Skärmfria fredagar är väldigt bra för det sätter fokus på vanliga spel och vi har spelat lite sånt. King är en ny favorit som även jag och John är med på ibland.

Träning & hälsa. Vi kör på våra onsdagar (numera) och lördagar. Det där med att gå upp tidigt det la jag ner ganska snabbt. Är kvällsmänniska, gillar kvällar. Fick ondare och ondare i nacke och rygg och drog till Robin. Skönt! Sen fick jag en influensa (ej kräk) som avslutade månaden fint. King har det spelats titt som tätt.

Jobb. Här har jag skött mig. Fokus! Och inte för mycket jobb utan jag har faktiskt tagit lite halva dagar och så. Landade på runt 83%.

Vänner. Har fikat en del med Jennie (bra att ha tvättstuga hos dem), och även en del med Sanna. Övriga vänner har det gått sådär med. Inte funnits tid och ork.

Läsning. Gått rätt uselt för mig med vuxenböcker, men barnböcker har det blivit en hel del.

Hobby & pyssel. Kom igång och sydde lite mössor och byxor till barnen är påbörjade.

Fokus 2015: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti
Fokus 2014: januarifebruari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2013
: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2012
januarifebruarimars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december.Kommentera