Slumpad post: Inkallning lös
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Haag, Martina: Det är något som inte stämmer

| 2015-10-07, 8:45

det-ar-nagot-som-inte-stammerAlltså, jag skulle bara börja läsa den en kväll. Sen kunde jag inte sluta. Hade inte läst något om den så jag visste inte om den skulle vara hemsk eller rolig eller vad. Gav en extra krydda måste jag säga.

Det är svårt att skriva något utan att ge spoilers. Min stora fråga är hur självbiografisk den är. Hela tiden drar jag paralleller till Martinas liv, som jag förvisso inte vet mycket om men stora rubriker har jag inte kunnat undgå och det känns som att det stämmer överens med boken rätt hyfsat.

Så jag läste alltså ut den innan jag kunde somna. Men den finns kvar. Jag undrar några saker. Skulle vilja fråga Martina, typ.

Fler såna här böcker tack. Läs den!

Den finns såklart som inbunden oxå.Kommentera