Slumpad post: Ny adress till bloggen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Utvecklingssamtalsdag

| 2015-10-14, 22:16

Skolan har sen förra hösten infört en heldag för utvecklingssamtal. Det innebär att skolan egentligen är stängd (om någon behöver fritids så tas det in en del vikarier). Vi har tänkt att det är en bra anledning till att ta en ledig dag.

Vi inledde med Simon 9:15 där både mentor och en fritids var med. Vi hade fått hem lappar att fylla i i förväg och det var idel glada gubbar och bra omdömen. Samma sak på samtalet. En sak Simon fått lära oss som vi fick lära oss var att i matte så säger man att något är lika med något, inte att det blir något. Sant! Vi berömde dem även för vi är helnöjda! Joel höll till på fritids under tiden.

Nästan direkt efteråt kunde vi, tidigare än schemat, komma in och prata med Joels mentor, och sen även fritids. Joel har utvecklats enormt mycket senaste halvåret och är på god väg mot det som är kravet i trean (LUS 13, behövs LUS 15) för läsning, matten gick fint och ja det allra mesta var visst på topp.

Så det var med ett varmt föräldrahjärta jag gick från skolan.2 kommentarer to “Utvecklingssamtalsdag”

  1. Sandra says:

    Beröm från föräldrar är som bomull för hjärtat. 🙂

Kommentera