Slumpad post: Gåva 1: Världsnaturfonden
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

8-årskalas

| 2015-10-27, 21:39

Ett något försenat kalas pga badrumsrenovering men som nog blev bättre tack vare att det var så sent. Joel som börjat på scouterna ville nämligen elda (och grilla marshmallows och pinnbröd).

Vid halv 6 samlades 8 barn i vårt hem och enligt ett schema som Joel gjort (han har planerat det mesta själv) så började han med att öppna presenterna (gosedjur, pengar och geomag = lycka). Sen åt alla korv med bröd, sjöng för Joel och åt tårta.

Efter det var det dags för den riktiga grejen. Alla klädde på sig, och hade pannlampa eller ficklampa med sig och så knallade vi upp i skogen. Där hade Sanna och Martin tänt en eld och på vägen letade vi pinnar att grilla med. Innan vi gick fick alla ett nummer mellan 1 och 8 och ibland ropade jag “räkna” och då räknade alla i tur och ordning så vi hade koll på att alla var med. Lysande!

Vi hade fixat pinnbrödsdeg men det var ingen hit. Tror vi tog för stora bitar, och det var på tok för mycket salt i (trots att vi följt recept), men marshmallows blev en större succé och sen lekte vi kurragömma. En ännu större succé – i mörker blir det lixom en annan nivå på det hela.

På hemvägen hittade de påsar i några träd (med rithäfte, kritor och suddi – godiset fick de först när vi var tillbaka i huset). 8 i 8 skulle kalaset vara slut enligt Joel och ungefär vid den tiden var vi tillbaka. Tror det var nöjda barn som gick hem!

Camera Uploads159

Tidigare kalas: 1 år, 2 år, 3 år, 4 år, 5 år, 6 år, 7 år


Kommentera