Slumpad post: Hantverk, djur och natur
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sahlin, Pär: Saltregnen

| 2015-12-11, 22:53

solhjartats-hemlighet---saltregnenVi läste första i somras och jag har sneglat lite på Ztory om den andra dykt upp. Så såg jag att tredje skulle komma ut och kollade Ztory – den fanns!

Sjukt spännande! Själv har jag såklart hunnit glömma personerna och hur de hörde ihop, men barnen hade såklart örnkoll. Jag kände igen namnen iaf.

Ikväll kunde vi inte låta bli att läsa ut den. Vi var på sidan 100 och läste 83 sidor. Gick inte att sluta. En ganska enkel historia men miljöbeskrivningar och äventyrsdelarna gör att barnen (och jag) ligger förtrollade. Gillar att det finns så mycket vänskap och kärlek mitt i allt äventyrligt.

Här anar man att det finns en större historia som pekar på flera böcker vilket vi verkligen gillar! Simon ville att vi skulle köpa tredje boken imorgon.Kommentera