Slumpad post: #15/100 Brädspel
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Skybäck, Frida: Norrsken

| 2016-01-03, 17:44

norrskenFörsta boken av Frida som jag läser. Har sett hennes namn dyka upp lite här och var på bokbloggar och varit sugen. Nu när jag ska läsa en bok per vecka är det bara att beta av. Tänkte jag behövde lite bokkärlek under jullovet men blev tyvärr lite besviken. Det slutade ju inte som jag ville!

Det finns dock en fortsättning och den lär dimpa ner i min e-bokslåda väldigt snart.

Det utspelar sig på 1800-talet och det hela gör mig sjukt frustrerad. Att det fick vara så. Att kärlek inte var viktigt utan heder åt familjen. Väldigt glad att vi har kommit så långt i Sverige på 150 år.

Fin miljö (blir åter sugen på att bo på landet) och bra personbeskrivningar, och även ett driv för jag läser boken på två dagar.Kommentera