English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lewis, C.S: Caspian, prins av Narnia

| 2016-02-25, 22:11

caspian-prins-av-narnia

Vi började lyssna på den när vi åkte till Järvsö, på Storytel, men Simon gillade det inte. Han tyckte inte han hängde med. Så vi slutade lyssna och när vi kom hem började vi om med läsningen (måste erkänna att det var lite samma för mig faktiskt).

Den här är spännande och lite förvirrande i början innan man hänger med på vad som hänt. Gillar att vara tillbaka i Narnia även om den här boken på något sätt känns lite som en transportsträcka. Som att den behöver förklara lite hur det hela funkar.

Även denna verkar finnas som film så vi får se om det blir den i helgen!

Vi läser ur en samlingsbok som inte längre finns att köpa, men den finns som e-bok.Kommentera