Slumpad post: Två nyckelringar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på februari

| 2016-03-01, 7:52

Februari hann knappt börja känns det som.

Familj. Här var vi tillsammans en hel vecka i Järvsö. Sen har jag fokuserat en hel del på att mysa och läsa. När jag var däckad så myste jag och Simon (han var ju oxå dålig), precis som när jag hade ryggskott då han låg och myste med mig. Badrumsrenoveringen har tagit en del energi.

Träning & hälsa. Inte hört något om röntgen så då var det nog inget. Först kändes det väldigt bra i ryggen, och att röra på sig i Järvsö (trots att jag var däckad dagarna före), sen hände något och jag fick ondare. Så tränade jag när jag kom hem och sen smällde det och så har jag tagit det soft. Har på något sätt gått ner i varv, svårt att förklara men något är det.

Kost. Fortsatt bra här. Äter i princip alltid vegetariskt när jag äter ute (förutom sushi). Vi har alltid minst två grönsaker vid middagen. Försöker äta lite mindre.  Matsedeln har det tyvärr blivit lite si och så med nu men snart! Fortsatt dålig på att dra ner på sötsaker men jag tänker att det är en sak i taget.

Jobb. Det här blev ju en bra månad eftersom vi åkte bort en vecka (jobbade lite smått på distans) och det landade på 68%.

Vänner. Umgicks med Sanna och hennes familj en vecka i Järvsö. Utöver det har jag varit rätt usel på den här fronten. Jag kan väl iofs räkna begravningen där jag träffade alla mina fina kusiner.

Läsning. Har faktiskt kommit igång och läst! Lite ljudböcker oxå. Läser Narnia för barnen och det är härligt!

Hobby & pyssel. Sydde klart några byxor till Joel men utöver det är det lite tunt på det här området men med tanke på badrumsrenovering är det ok.

Fokus 2016: januari
Fokus 2015: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2014: januarifebruari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2013
: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2012
januarifebruarimars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december


Kommentera