Slumpad post: Koll på april
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Zootropolis

| 2016-03-24, 23:13

ZootropolisJoel som inte gillar att gå på bio är ju i Halmstad med John så jag och Simon passade på. Jag växlade lite medmera-poäng till biobiljetter och när jag jobbat klart min halvdag idag stack vi till Kungens kurva för att se Zootropolis.

Jag hade bara sett scenen med en sengångare och inte hört så mycket mer (vilket jag gillar). Var dock väldigt trött innan filmen och tänkte att jag nog skulle nicka till lite (har hänt förut) men jag satt klarvaken hela filmen. Den lyckades verkligen fånga mitt intresse idag. Tror vi satt på väldigt bra rad (sjätte) för att passa 3D-glasögonen bäst.

Både jag och Simon höll på att hoppa ur stolarna vid ett tillfälle då man blev lite överraskad snabbt. Gillar verkligen att det är en tjej som huvudperson men hade gärna sett lite fler tjejer bland kollegorna. Tycker verkligen filmen har ett djup som får en att fundera, på riktigt. Det går lixom att översätta till “vår” värld ganska så bra.

Nåja, Simon ville se den igen så vi lär köpa den.Kommentera