Slumpad post: Skänkt lite mer
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Winblad, Louise: Hej hej vardag

| 2016-05-02, 7:54

hej-hej-vardagHittade till hennes blogg alldeles nyss (kanske för att jag såg boken någonstans). Kommer definitivt att fortsätta följa bloggen och kunde inte låta bli att köpa boken. Dels för att hennes bilder och texter är så träffande och dels för att jag tycker det är roligt att köpa böcker av de personer som jag följer på blogg eller så – ett sätt att visa att man uppskattar vad de gör.

Underbar och väldigt hög igenkänningsfaktor på många sidor i den här boken.

En perfekt bok att ge småbarnsföräldrar (har redan gett bort ett exemplar till Per och Aida) för att de ska få veta att man inte är ensam om kaos och saker man aldrig hade kunnat tänka sig tiden före barnen kom.

Besök bloggen, läs boken!

adlibris, bokus, cdon


Kommentera