Slumpad post: Plats 429
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på maj

| 2016-06-01, 7:35

Om april gick fort var det ingenting mot maj, men så är det ju varje år så jag blir inte så förvånad längre. Känns ändå som att vi hunnit med mycket.

Familj. Vi drog till Danmark i dagarna 4 och njöt av sol och ledighet – långt från vardagen. Vi testade slackline i slutet av månaden och det var succé! Något alla tycker är roligt och som vi kan göra tillsammans. Hann dra till utegymet allihopa. Vi körde loppis tillsammans.

Träning & hälsa. Har legat lågt på träningsfronten då min favvotränare är på resa, men börjar landa i hur jag vill träna framöver. Har i slutet av månaden känt lite i rygg och nacke så lite orolig men har kommit igång med träning av bålen (där är ju enhjuling och slackline perfekt).

Kost. Klart bättre här. Äter vegetariskt så ofta det går ute (typ alltid) och här hemma försöker jag ta i lite extra grönt även om övriga familjen inte är med på det. Kör lite smoothies, och testar lite nyttigare recept nu och då.

Jobb. Här har det varit bra. Inte stressat upp mig, inte jobbat “för mycket”. Däremot har jag fokuserat på att vara med barnen i skolan tex. Plus två lediga dagar för att åka till och från Danmark. Landade på 80% (fast typ 90 om jag inkluderar semesterdagarna vilket jag borde inser jag).

Vänner. Fick till en lunch med Åsa. Jag och Sanna hann med både Miram och Eurovision (och ett par fikor). Jag var på middag hos Ferida med fina fd kollegor (och en nuvarande).

Läsning. Läser rätt mycket artiklar om områden jag är intresserad av, och sen har jag en hel del påbörjade böcker. Tänker försöka avsluta och bli klar med dem. Många är ju superintressanta men det dyker upp andra som får mer fokus och så fortsätter det så. Har egentligen som mål att läsa en bok varje vecka men det har blivit 3 per månad.

För barnen har jag läst massor, och nu är det kortare böcker än förra våren så det blir många i läslistan.

Hobby & pyssel. Här har jag legat lågt tyvärr. Det gör dock att jag känner mindre stress och faktiskt går på lust på helgerna. Längtar dock till vi har gjort rumsbyte här hemma och i samband med det strukturerat och sorterat upp lite bättre. Så i sommar blir det pyssel hoppas jag!

Fokus 2016: januarifebruari, mars, april
Fokus 2015: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2014: januarifebruari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2013
: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2012
januarifebruarimars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december


Kommentera