Slumpad post: Nya joggingskor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på juni

| 2016-07-01, 7:01

Hur gick detta till? Juni började ju nyss… Samtidigt känns det som att vi hunnit en hel del.

Familj. Renovering! Vi har hjälpts åt massor med att röja och plocka undan och fixa och dona. Kul! Vi har gått på lina en hel del. Sen var jag med Joel på scoutläger medan John och Simon myste hemma (var på utegym etc).

Träning & hälsa. Inte kommit igång fullt här. Men pallar inte riktigt när vi renoverar, en sak i taget. Dock tog jag mig till både naprapat och Cia för att vara redo för sommaren, och gått på några moveoo-pass.

Kost. Här rullar det på typ. Äter oftast vegetariskt ute, försöker äta mycket grönsaker hemma. Dock har vi lyxat med jordgubbar, grädde och glass en hel del. Finns förbättringspotential!

Jobb. Bestämt mig för att gå upp på 87,5% eftersom jag ändå ligger där oftast. För juni hamnade jag på 87 % som inkluderar två semesterdagar, men jag har även 6h föräldraledighet.

Vänner. Sanna var med på scoutlägret, mycket trevligt. Plus hennes 40-årsfest! Träffade gamla vänner på moveoo-event, och säkert fler saker jag glömt bort.

Läsning. Tre böcker… inte ens i närheten av en tyvärr. Trodde jag skulle ha massa tid men med jobb, scouteri och renovering så fanns inte tiden riktigt. Däremot så läser jag en hel del artiklar så jag förkovrar mig verkligen.

Hobby & pyssel. Eftersom vi har haft kaos på övervåningen är detta helt bortglömt. Kommer bli bra när det är klart dock!

Fokus 2016: januarifebruari, mars, april, maj
Fokus 2015: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2014: januarifebruari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2013
: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2012
januarifebruarimars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december


Kommentera