Slumpad post: Förkyld
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lindholm, Ola: Odjuret vaknar

| 2016-09-15, 8:17

odjuret-vaknarFick förra veckan och vi började läsa härom kvällen. Det var längesen barnen var så sura på mig när jag slutade läsa. Igår onsdag vaknade Simon (7 år) kvart över 6 och det första han sa var Läs! och det gjorde vi, men först på kvällen kunde vi läsa ut.

Snacka om antiklimax när vi insåg att det är två delar. Så det slutade såklart enormt spännande. Det var nästan så att Joel (9 år) sågade hela boken.

Det är en ganska tung bok på vissa sätt. Barn som har det tufft är tungt att läsa om och det ligger en sån slöja över hela boken även om det är fantasi och drömmar som är fokus. Det slutar aldrig vara spännande, det slutar aldrig överraska. Små saker hela tiden som driver boken framåt. Barnen vill aldrig sluta lyssna.

Imorse kollade vi och nästa del släpps 4 oktober så vi kan snart läsa hur det går i äventyret med drömfångarna. Kommer helt klart att rekommendera till andra!Kommentera