Slumpad post: Clownbyxor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

9-årskalas med grillning

| 2016-09-16, 22:05

camera-uploads272Idag var det dags för Joels 9-årskalas och det var 11 kompisar inbjudna och alla kunde komma. Vid fem-tiden började de droppa in och det blev spring och tjut och lek i hemmet. Efter en stund bjöd vi på korv och bröd, sen lite tårta och kakor. Alla verkade nöjda.

De fick gå ut och leka en stund och vi landade lite, sen började skattjakten (med kort paus för paketöppning). Vi har preppat i veckan, bollat lite idéer, strukit en hel del och landat i lite stationer och uppdrag. Kanske skriver mer om det en dag. Det tog längre tid än beräknat så vi skippade några saker men de samlade på sig lite ord och som sen skulle bli en mening.

Vi avslutade på berget där vi var förra året och nu grillade vi bara marshmallows och barnen lekte spontant lite lekar. Några vuxna dök upp och stod och snackade i skymningen som blev natt. Fullmånen sken över oss och barnen började prata om varulvar. Strax före nio var vi hemma igen. Alla hyfsat trötta och redo för helg. Fredagskalas är bra grejer!

Tidigare kalas: 1 år, 2 år, 3 år, 4 år, 5 år, 6 år, 7 år, 8 år


Kommentera