Slumpad post: En hink med elektronik
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Janouch, Katerina: Kysstäckt

| 2016-09-16, 7:46

kysstacktTredje boken och jag måste säga att jag gillar den här bäst. Hur huvudpersonen landar i sig själv och sitt liv på något sätt.

Extremt mycket sex i boken. Jag är imponerad över hur Katerina skriver om sex, utan att det blir töntigt eller pinsamt. Sen är det gränsöverskridande, blandat fantasi och verklighet (i boken) och en del saker finner jag högst osannolika men det är ju jag.

Gillar hur kvinnorna tar för sig, bejakar sin lust på ett sätt som är spontant generande men när jag tänker på det inte alls borde vara det. Det är så lätt att döma kvinnor, hade det varit män hade det inte känts på samma sätt.

Det enda jag kan känna är att det är viktigt att känna sig själv i de här bitarna, en tonåring som inte hittat rätt ännu kanske inte får rätt bild utan snarare gör saker för att killen vill, vilket i den här boken verkligen inte är fallet.

Blev smått paff när boken var slut. Ville läsa mer om deras liv!

Finns även som inbunden.Kommentera