Slumpad post: Saker framöver
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Premiär för pulkabacken

| 2016-11-12, 20:53

Härligt när säsongen drar igång tidigt! Förra året var det nog aldrig så bra i backen som idag. Eftersom jag och Joel var iväg på förmiddagen så blev det en stund efter lunch som vi kom iväg.

Simon och jag hade lite diskussioner kring hjälm. Jag är stenhård där så jag vann. Finns många fajter jag lägger mig i, men den om hjälm i skid- och pulkabackar, aldrig. Som vanligt var jag den enda vuxna med hjälm (John åkte inte utan drog mest upp snowracern åt Simon), men hyfsat många barn iaf.

När vi gick hem efter en timme eller så frågade barnen om de fick stanna i en av områdets lekparker – självklart. Jag hann både fixa och laga mat innan de dök upp. Älskade vinter!

captured-videos2Kommentera