Slumpad post: Trött
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sahlin, Pär: Skuggljusen

| 2016-12-14, 21:26

Äntligen kom den. Sista delen. Som vi sett fram emot den och inte blev vi besvikna. Eller jo, kanske för att vi inte hann läsa ut på en och samma kväll utan fick sprida ut den över flera dagar. Idag läste vi direkt efter middagen och knappt två timmar senare var den slut.

Det var i februari som vi läste Silverdrottningen och vi hade nog behövt få en liten kort sammanfattning av den för att ha full koll. Vi kastades dock in i det direkt och det var bara vissa saker som jag fick fråga barnen om de hade koll på och ibland hade det koll och ibland inte. Skulle vilja se ett släktträd!

Gillar hur vänskap är så viktigt, och hur små skitsaker kan ge grus i maskineriet, men att det går att ta sig igenom. Att samarbete är nyckeln.

Gillar att det är en annan värld och att kontrasten är så stor. Det blir lite extra häftigt när de byter värld. Känns nästan som om det är på riktigt, att Elorien finns.

Jag (och barnen) hoppas på någon slags fortsättning. Det finns alla chanser i världen att fortsätta skriva mer om det för slutet var ett slut som öppnade upp för mer.

Adlibris, Bokus, Cdon, Idus förlag (provläs)11 kommentarer to “Sahlin, Pär: Skuggljusen”

 1. […] får en fin recension av JoSblog. I recensionen står bland […]

 2. Pär Sahlin says:

  Hej! Vill bara tacka för de fina recensioner du har skrivit om Solhjärtat hemlighet-serien. De värmer författaren oerhört mycket. Peppar mig att fundera över om jag inte ska skriva fler 🙂 Tusen tack, i alla fall.

  • Sue says:

   Vad roligt att du blir glad! Hoppas verkligen att du vill skriva fler böcker om dessa personer, eller liknande!

   • Pär Sahlin says:

    Vet ju inte hur gamla dina barn är, men har skrivit tre enklare fantasyböcker för 6-9-åringar. Böckerna heter Agaton och kärlekskriget, Agaton och den eviga vintern och Agaton och Hjältarnas kamp. Ges ut av Natur & Kultur Läromedel. Finns också i appen Läshoppet. Sedan har jag skrivit två lättlästa realistiska böcker om Leo, Leo och lögnerna och Leo och kärleken. Ges ut av Hegas förlag. Bara som lite jultips:-)

Kommentera