Slumpad post: Monster
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Veckans fokustimme

| 2017-01-11, 18:34

Gillar ordning och reda och har ganska länge haft små notisar i Keep. Brukar göra en för veckan som kommer, en för helgen och lite så. För att ha koll. Jag slappnar av när jag har koll. Kan släppa funderingarna på om jag har koll eller inte.

Nu tar jag det ett steg till och bestämmer mig för att fokuserat en timme under helgen faktiskt sätta mig och få koll på saker och ting, både privat och jobbmässigt. Jag är övertygad om att det här är något som jag kommer att förbättra allt eftersom men grundplanen är som följer.

Först lite kort om helgen

 • Vad måste fixas under helgen?
 • Har vi någon plan för helgen?

Sen veckan som kommer

 • Matlista för veckan. Handla (på nätet såklart) saker som saknas om så är fallet.
 • Hur ser veckan som kommer ut? Några specialare? Väder (finns kläder?)?Se till att veckoplanen är uppdaterad.
 • Något som behöver fixas under veckan?
 • Veckans förbättring hemma (något som stört mig som jag vill se till att fixa direkt).
 • Veckans fokus på jobbet. Vad gör jag olika dagar? Något som jag behöver förbereda redan den här veckan?
 • Veckans kortkommandon eller liknande.

Drar igång på lördag som är första riktiga helgen efter jullovet.3 kommentarer to “Veckans fokustimme”

 1. Sandra says:

  Gud vill du bli min mamma?

Kommentera