Slumpad post: Avfrostat frysen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lantz, Annika: Vad ska en flicka göra?

| 2017-01-27, 16:07

Gillar Annika så den här ville jag läsa. Älskade ju stora delar av 9 1/2 månad. Här börjar den med alla nojor och det är en del som är bekant, en del inte alls och en del är det HÖG igenkänningsfaktor på.

Så efter en bit (halva?) så får hon diagnosen cancer. Här händer det saker. Hon bjuder in på ett, för mig, ovant sätt och berätta väldigt öppet om vad som händer, hur det känns och vad hon går igenom. Det är som att lyssna på min egen hjärna ibland för första gången på riktigt så blir jag rädd för att få cancer. Känner igen mig i att noja men ändå inte tro att det skulle hända mig (gissar att de flesta känner så).

Så glad att jag läste den här. Utöver sjukdomsbiten så är det mycket som handlar om att bli äldre. Tankar och känslor kring det. Nog ingen bok för de under 30 men har man närmat sig 40 är det nyttig läsning.

Adlibris, Cdon, BokusKommentera