Slumpad post: Utvecklingssamtal
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

På Flaten

| 2017-02-12, 12:40

Vi brukar ju vara vid och i Flaten men vi har nog aldrig varit på. Har läst i fb-grupper att många är ute på sjöarna i området så vi packade skridskor, hjälmar och isdubbar (till oss vuxna för vi hittade bara två).

När vi kom dit strax före 10 så var det inte en kotte på isen. Vi blev lite tveksamma. Gick ut lite, kollade, kände, googlade. Så kom det en person som skulle åka långfärdsskridskor och vi frågade. Hen sa att det var tjocka isar, bra att vi hade isdubbar och att vi skulle akta oss för vissa områden.

Sen åkte vi typ en timme eller så. Helt underbart! Vädret kunde nog inte varit bättre. 3-4 minus, ingen vind att tala om och strålande sol från klarblå himmel. Wow!

Barnen åker som om de inte gjort annat och det är nog snarare jag som inte hänger med alltid… Nu är vi fyra som vill ha långfärdsskridskor, och givetvis fler såna här lediga dagar.Kommentera