Slumpad post: Igår?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lilla huset på prärien

| 2017-02-19, 21:07

Vi läste ju Lilla huset i stora skogen i januari och jag funderade på om vi skulle fortsätta läsa böckerna, men det finns så sjukt många andra böcker vi vill läsa och jag älskade tv-serien som liten. Tror faktiskt inte att jag någonsin läste böckerna faktiskt och ibland måste man välja.

Eftersom jag försöker låta bli att köpa nya saker i år så frågade jag på fejan om någon hade och ville sälja – ingen. Kollade på blocket – inget. Googlade för att se om det fanns online – hittade sjukt dålig kvalitet på youtube. Gav till slut upp och köpte alla säsonger + filmer i ett paket.

I fredags kollade vi på pilotavsnittet, igår första avsnittet och idag andra avsnittet. Jag älskar det! Barnen verkar oxå gilla det och jag har varit tydlig med att de absolut inte måste se bara för att jag gillar.3 kommentarer to “Lilla huset på prärien”

  1. Sandra says:

    Hahahaha ja gud den serien tittade jag oxå på.

Kommentera