Slumpad post: Glad när jag hämtar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Wild, Meredith: Fångad

| 2017-02-28, 19:50

Gillade ju första boken, men verkar sen helt ha missat att den här kom i november så såg jag den på rean och mindes.

Gillar verkligen huvudstoryn men den här gången tycker jag tyvärr att sexet får ta lite för mycket fokus. Det är bra skrivet, men det är lixom inte det jag mest är ute efter. Jag gillar ju det andra mer. Nåja det är en spännande handling som innehåller både politik, släkt, kärlek, jobb etc, både högt och lågt.

Funderade lite på när tredje, och som jag trodde sista boken, kommer och såg att Meredith skrivit fem böcker om dessa! Kollade med förlaget och det verkar tyvärr inte som att de kommer att ge ut fler böcker av henne just nu, så jag siktar in mig på de engelska varianterna.

Adlibris, Bokus, Cdon


Kommentera