Slumpad post: Intejpad hylla
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på februari

| 2017-03-01, 7:03

Så var februari oxå över. Hur gick det till? Kändes väldigt kort.

Familj. Mycket pokémons har det blivit i februari. Både event över alla-hjärtansdag och så 80 nya som släpptes. Älskar verkligen att kunna göra saker tillsammans hela familjen. Dagarna i Hassela var vi verkligen tillsammans mycket (på gott och på ont). Mello pågår så det är lördagsmys varje lördag. Skridskoturen på Flaten var härlig! Tittat på filmen om Ove, och börjat titta på Lilla huset på prärien.

Hälsa – träning, kost och sömn. Blivit väldigt mycket bättre på att koppla av på kvällarna och gå och lägga mig tidigare. Slutat dricka kaffe efter klockan 2. Varit exemplarisk med att äta vegetariskt ute – med undantag i Hassela faktiskt där utbudet inte var så stort, men jag håller nere på det iaf. Inser att jag är i dålig form när jag åker skidor.

Jobb. Avslutade ju med sportlov och innan dess jobbade jag lite mer än 87,5% tror jag men inte så farligt mycket. Håller mig nedvarvad mycket bättre nu.

Läsning. Läser mer än jag gjorde förra året. Det är suveränt att ha mobilförbud i sovrummet faktiskt. Läst lite mindre för barnen dock, men de läser å andra sidan mer själva, eller lyssnar på ljudbok via Storytel på kvällen.

Hobby & pyssel. Jag har sytt! Barnen har kommit igång på riktigt att pärla – pokémons såklart. Vi har gjort läppsyl igen. Vi har bakat semlor.

Fokus 2017: januari
Fokus 2016
:
januarifebruari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Tidigare år


Kommentera