Slumpad post: Pimpad tejphållare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Larsson, Åsa & Korsell, Ingela: Nidstången

| 2017-03-30, 18:22

Vi har haft den länge. Tänkte att barnen skulle läsa själva, men de tyckte den var lite för läskig när de började. Så igår kväll började vi läsa och läste 50 sidor. Sen läste vi 30 imorse och när jag kom hem lite tidigare än vanligt idag bad Simon att jag skulle läsa och den var ju så spännande att vi läste de 60 sidor som var kvar…

Jag förstår verkligen att denna bok slår bland barn. Den är så väldigt spännande och mystisk. Ord, händelser och varelser som man inte vet vad det är och spänningen byggs upp. När jag läst sista sidan fick jag dyrt och heligt lova att börja läsa nästa bok ikväll.

Bilderna gör verkligen att boken känns läskigare. De triggar ens fantasi rejält – nästan så jag oxå tycker det är läskigt på riktigt. Kan tänka mig att det är många yngre barn som läst och som drömt mardrömmar.Kommentera