Slumpad post: Lika många
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på mars

| 2017-04-01, 8:30

Om februari gick snabbt så vet jag inte var mars tog vägen. .

Familj. Vi började med Hassela de första dagarna innan vi avslutade sportlovet med några dagar hemma. Vi har inte jagat lika mycket pokémons av någon anledning utan mer varit hemma och slöat (kanske pga min förkylning). Vi hade en utvecklingssamtalsdag. Vi drog till Halmstad en långhelg!

Hälsa – träning, kost och sömn. Förkylning kan vi sammanfatta mars för min del. Jag har varit superduktig på att äta vegetariskt ute (både dagtid och på kvällar när så varit fallet). Sömnen har tyvärr varit sämre men kanske beroende på förkylningen. Varit på mammografi – och fått grönt ljus efter. Varit hos naprapaten och fixat lite.

Jobb. Haft fullt upp men gillar det.

Läsning. Fortsatt läsa mycket. Otroligt roligt. Mördarens apa var helt suverän!

Hobby & pyssel. Här har det varit lite platt. Kanske kan vi räkna att vi ofta bakat pizza, och även bakat lite? Jo, förresten, sydde ju ett gäng buffar!

Fokus 2017: januari, februari
Fokus 2016
:
januarifebruari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Tidigare år


Kommentera