Slumpad post: Spela mot okända
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Aron, N. Elaine: Den högkänsliga människan

| 2017-10-31, 20:45

konsten att må bra i en överväldigande värld. Sen jag hittade tester om högkänslighet har jag känt igen mig ganska mycket. Inte i allt men i en hel del delar. Så nu tänkte jag att jag borde läsa boken många nämner.

Nu tror jag inte att jag är högkänslig längre, inte på det sättet som det beskrivs i boken. Känner igen mig i en hel del men det finns många delar av boken som jag till slut skummar för jag tycker det bara är konstigt.

Det börjar dock bra och jag har riktigt läsdriv. Sen ebbar det ut och jag skummar mer och mer. Tycker det blir på tok för amerikanskt tyvärr. Kanske mycket för att jag slutar känna igen mig. Det pratas om terapi, medicinering etc. Inte att det är för att man är högkänslig för det kräver ingen medicinering utan för att, jag vet inte riktigt. Gillar det inte.

Besviken. Jag har hört väldigt mycket bra om boken så jag hade verkligen hoppats på mer. Nu ska jag snart sätta tänderna i några av de nordiska böckerna om ämnet.Kommentera