Slumpad post: Minns hur jag kände
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på november

| 2017-12-01, 6:30

Mörker och åter mörker känns det som. Ett par dagar med härligt vit upplysande snö men i övrigt mörkt.

Familj. Spelat, jagat ett par pokémons och bakat lite. Varit en hel del scouting – dels med Simon på tisdagar och Lilla Jul med Joel. Vi har tittat på lite filmer tillsammans. Kul när alla kan gilla samma film.

Hälsa – träning, kost och sömn. Sömnmässigt bra. För sömnlogg så jag ser att det faktiskt inte är så illa som det ibland känns som. Kost helt ok och träna får jag inte för han som behandlar mig mer än hos honom så han har koll på hur det utvecklas.

Jobb. Fullt ös som vanligt. Ligger några timmar över vad jag ska så helt ok.

Läsning. Barnen har läst hur mycket som helst. Själv har jag läst lite granna men tillsammans har vi inte läst så mycket tyvärr. Simon läser några pixiböcker för mig ibland på kvällarna.

Hobby & pyssel. Inte så mycket här vad jag kan komma på.

Fokus 2017: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober
Fokus 2016
:
januarifebruari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Tidigare år


Kommentera