Slumpad post: Snabbare bredband
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

De där kalendrarna

| 2017-12-23, 8:43

Vi hade ju ett gäng adventskalendrar i år. En liten utvärdering är på sin plats så vi minns till nästa år hur det.

  • Trisskalender har funkat väldigt bra för Simon och jag tror han har skrapat varje morgon. Kanske tappade han lite på slutet. Han vann 50 kr. Joel slutade skrapa efter 10 dagar och har således lite att ta ikapp.
  • Snällkalender har vi helt glömt bort. De fick ju ett ex i klasserna och där har den iaf använts.
  • En teknikkalender som John och Joel var väldigt involverade i de första dagarna sen har vi glömt bort. Planen är att ta ikapp under jullovet.
  • Trainalong kan jag ju inte köra eftersom jag inte får träna för min pt. Jag körde första passet och det ångrade jag…
  • Paketkalenderna har funkat fint, dock 2-3 dagar som varit tomma…
  • Julkalendern på tv har vi sett tillsammans på mornarna. Så jag har skippat att dra tidigt, och valt att mysa i soffan med barnen.
  • Radiokalendern har varit en höjdare. Vi tappade dock fart ett tag och lyssnade ikapp 5-6 avsnitt på raken.
  • Pixikalender beställde jag på black friday då jag hade 10% på adlibris. Tog långsamma frakten för med böcker har man ju ingen brådska lixom. Sen insåg jag en adventskalender ju börjar 1 december. Den dök upp typ 11 december och vi läste ikapp ett gäng men sen har vi varit så trötta på kvällarna (hade köpt en annan julkalenderbok som vi försöker komma ikapp i) så det blir väl att läsa under jullovet.

Så man kan ju säga att vi kanske inte behöver så många kalendrar nästa år. Vi mäktar inte med helt enkelt. Gillar verkligen idén med de flesta men verkligheten är som den är.Kommentera