Slumpad post: Att skriva julkort
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Generation 1 komplett

| 2018-09-29, 16:54

I senaste uppdateringen saknade jag två pokémons i generation 1. Båda var lite småsvåra att få då Taurus endast finns i USA och Mewtwo fanns på exraider (och vi har inte fått ihop energi att haka på det).

Men Niantic kan man lita på för vips så är det dags för en ny pokémon på ex-raider och Mewtwo släpptes på vanliga raider – mycket enklare. Barnen och John fick i helgen och jag lyckades på hemvägen i torsdags.

Taurus (och de regionspecifika som kom samtidigt) släpptes via ägg man får från vänner och till slut lyckades jag kläcka en tjur. Så när jag fångade Mewtwo var generation 1 komplett. 2 år och 2 månader senare…

151 pokémons och jag tror att jag skulle kunna namnge dem alla om jag fick tänka lite. Galet!Kommentera