Slumpad post: En era är över
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hittills

| 2005-07-07, 21:35

Att vi ska bo i hus i framtiden är något vi sagt från början. Sommaren 2004 börjar vi spåna lite och funderar på att bygga nytt. Påbörjade en lista över vad vi hade för krav på huset. Sen dess har det gått upp och ner med intresset. Nån period hade vi fokus på Enköping och Västerås, efter det blev det Nyköping. På vårkanten drog vi till Hus Expo tillsammans med Anna för att titta lite och då fastnade vi för vill Edsviken (länk). Letade lite på nätet och hittade ett område utanför Nyköping, Lappetorp, där de skulle bygga upp just dessa hus. Wow! Vi mejlade mäklaren och frågade vad dessa skulle kunna ligga på prismässigt och fick till svar att nånstans från 3 miljoner och uppåt… Okidoki. Bara att tänka om för så mycket pengar vill vi inte lägga på ett hus 12 km utanför Nyköping. Så mycket pengar vill vi inte lägga på nåt hus alls!

Tidigt i sommar så diskuterade vi Norrköping som ett alternativ, om nu Cambio kunde öppna ett litet distanskontor där…
När vi drog till Norrland nu i juli så spanade vi ganska mycket och det känns ju inte alls fel med hus där uppe. Problemet är ju att det inte är så lätt att få jobb… Så vi har väl haft funderingar på att snacka med Cambio om möjliga lösningar. Får se hur det går.

Just nu känns det lite hopplöst… Solen skiner och allra helst hade man velat bo i hus med trädgård 🙁

Vi är dock eniga om att vi vill flytta till en ort, ej förort, som är hyfsat stor och har det mesta som en barnfamilj kan kräva. Dvs skolor, dagis, affärer (de vanligaste), olika idrottsmöjligheter och kanske inte alldeles för långt ifrån en större stad.Kommentera