Slumpad post: Trampoolin - inte nöjd alls
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Måla och riva

| 2006-01-08, 21:37

Ännu en ny dag i nya hemmet och ännu håller vi energin uppe 🙂

Inledde med Bygg-Ole på väg dit för att köpa bättre spackel, sprang på tapetrea och köpte tapet till nedre hallen (ljusgul), så istället för att fokusera på vardagsrummet satte vi fart med hallen. Dock hann vi även måla taket i köket en andra gång och väggarna två gånger – så nu är det bara en list kvar i köket och sen är det klart! Planerar att flytta köket på tisdag så det tur 🙂

Hann faktiskt få bort i princip all gammal tapet i hallen – vatten och tapetborttagningsmedel som man målar på gör underverk. Imorgon efter jobbet blir det spackling där så man kan tapetsera på tisdag.

Tapetbord får vi låna av vår kollega Marie så vi åkte till Huddinge och hämtade. Fick en visning av deras hus och nu är man mer intresserad av golv, färger och material än någonsin tidigare. En helt ny värld!

Imorgon är det vilodag i princip. Skönt för den ganska så trötta kroppen!2 kommentarer to “Måla och riva”

  1. Kjellur says:

    Jisses vad ni jobbar!! Nästan lika imponerande som att du prickat 21.37 två kvällar i rad!

    /K

Kommentera