Slumpad post: Somna sittande
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sovrumsväggarna spacklade och slipade

| 2006-02-26, 21:44

Idag tog vi oss verkligen i kragarna – trots 5-mil och OS-final i Hockey – och har lyckats slipa, spackla och slipa igen i sovrummet. Nu återstår att torka väggar och tvätta taket, måla tak och väggen runt fönstren, och sen tapetsering 🙂 Vi borde kunna vara klara med det till nästa helg så att vi då kan lägga golv och sen kan vi flytta in där!! Pust! En dryg månad efter flytten – känns lite segt men tiden har gått väldigt fort på nått sätt. Bakom mig står en miljard ouppackade lådor men känner mig inte stressad över det längre – det blir när det blir och snart är det vår!!2 kommentarer to “Sovrumsväggarna spacklade och slipade”

  1. Kjellis says:

    Har de förökat sig?? ;o)

  2. sue says:

    Ja, snart vet jag inte hur många lådor vi har egentligen… de är överallt!

Kommentera