Slumpad post: In i väggen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Pysselblogg

| 2006-08-24, 0:24

PysselEfter att ha haft den här bloggen i drygt ett år så har jag nu tagit steget och skaffat en alldeles egen blogg. Den ersätter inte denna utan passar helt enkelt inte in här så därför är det en egen blogg och den kommer nog inte att uppdateras lika frekvent som denna.
Har hunnit fundera en hel del under sommaren och insett att jag behöver ha något att fokusera på – en hobby! Så jag har tagit mig i kragen och plockat fram lite pysselsaker och vad passar då inte bättre än en pysselblogg?!
Välkomna dit!

pyssel.wordpress.com6 kommentarer to “Pysselblogg”

 1. Anna says:

  Aha! Koolt! Jag hoppas jag kan vara med och bidra till pysselhobbyn, i alla fall någon form av deltagande eller kanske observerande.

  Bra idé!

 2. sue says:

  Det hoppas jag verkligen att du kan 🙂 Det var ju tack vare ert (Anna, Malin, Alva) senaste pysselbesök som gjorde att jag tog tag i armbandet – och på den vägen är det!

 3. Peter says:

  Nöjet var helt på min sida! 🙂

 4. sue says:

  Hmm… jag minns inte att Peter var med, men kanske behöver jag glasögon 😉

 5. sandra says:

  jag kan bidra med lite “dagistips” om du vill :mrgreen:
  Pyssla och leka är mitt jobb 😉

 6. sue says:

  Tips är alltid välkomna 🙂 Eller så skapar du en egen blogg – med tips för föräldrar!

Kommentera